Question aléatoire
Livre d'or

Par Visiteur

поиÑковое продвижение Ñайта seo в моÑкве заказать поиÑковое продви [Suite...]

Livre d'or
Statistiques

179 membres inscrits

Dernier membre:
joe

Plus de stats

PHPBoost forum

Le 21/03/26 à 08h45 Citer      

Booster Fronde

Groupe: Membre

Adım Sevinc, 44 yaşım var. Evdar qadınam, iki övladım var. Həyatım uşaqlar, ev, yemək, təmizlik – bunlarla keçir. Özüm üçün çox vaxtım olmur. Ərəm işdə gec gəlir, uşaqlar məktəbdə, gün ərzində evdə tək oluram. Bəzən darıxıram, amma özümə deyirəm ki, bu mənim həyatımdı, qəbul etməliyəm.

Keçən ay qızım mənə dedi: “Ana, sənə telefondan bir şey yükləyim, vaxtın keçər”. Mən güldüm, “mənim telefonum zəng üçündü, oyun üçün yox” dedim. Qızım israrlı idi. Dedi ki, “ana, çox asandı, görərsən”. Axırda razılaşdım. Qızım telefonumu götürüb nə isə axtarmağa başladı. Sonra dedi: mostbet applicazione android-ı yüklədim, ana, bax burda oyunlar var. Mən baxdım, amma başa düşmədim. Rənglər, şəkillər, hər şey. Dedim, qoy qalsın, bəlkə bir gün baxaram.

Bir neçə gün keçdi. Həmin gün uşaqlar məktəbdə idi, ərəm işdə. Evdə tək idim. Yemək bişirmişdim, evi təmizləmişdim, vaxtım çox idi. Divanda oturub televizora baxırdım, amma darıxırdım. Birdən qızımın yüklədiyi proqram yadıma düşdü. Telefonu götürüb açdım.

İçəri girdim, gəzməyə başladım. Nə oyunlar var idi! Bəziləri çiçək mövzusunda, bəziləri qədim şəhərlər, bəziləri meyvələr. Mən ən sadə olanı seçdim. Oynamaq üçün pul qoymaq lazım idi. Düşündüm, nə qədər qoyum? Cibimdə 30 manat var idi ki, kənara qoymuşdum. Dedim, bunun 20-ni qoyum, itirsəm də təəssüflənmərəm.

20 manat yüklədim. Oynamağa başladım. Əvvəlcə heç nə başa düşmürdüm. Hansı düyməni basım, nə vaxt fırladım. Amma yavaş-yavaş öyrəndim. Mərcləri kiçik qoydum, 10-20 qəpik. Bir saat ərzində 20 manat 15-ə düşdü, sonra 25-ə qalxdı. Yerimdə sayırdım. Amma maraqlı idi. Mənim üçün yeni bir şey idi, həyəcanlı idi.

Həmin gün yatdım. Ertəsi gün səhər qalxdım, yenə girdim. İndi artıq bir az bilirdim. Mərcləri bir az artırdım, 50 qəpiyə çıxardım. Gün ərzində fasilələrlə oynadım. Axşama yaxın balansım 20-dən 40-a qalxmışdı. 20 manat qazanc. Mənə böyük pul kimi görünürdü. Sevinmişdim.

Üçüncü gün. Həmin gün səhər tezdən oyandım, çay dəmlədim, oturdum. Telefonu götürüb proqrama girdim. Balansımda 40 manat var idi. Dedim, bu gün bir az cəsarət edim. Mərcləri 1 manata çıxardım.

Oynadıqca qazanc artmağa başladı. 40-dan 60-a, 60-dan 80-ə. Ürəyim döyünürdü. Əllərim titrəyirdi. Mən özümə inanmırdım. Mən, Sevinc, evdar qadın, birdən-birə qazanıram. Sonra bir oyunda ekranda işıqlar yandı, musiqi başladı. Bonus turu açıldı. Hər fırlanmada rəqəm böyüyürdü. 100, 150, 220, 300.

Dayandı. Balansımda 380 manat yazılmışdı.

380 manat. Mən bir müddət ekrana baxdım, heç nə demədim. Sonra telefonu yerə qoydum, durub mətbəxə getdim, bir stəkan su içdim. Geri qayıtdım, yenə baxdım. Rəqəm hələ də orada idi.

Beynimdə iki səs var idi. Biri deyirdi: “Davam et, Sevinc, daha da artar”. Digəri deyirdi: “Ay qadın, dayan, bu pul sənin üçün çoxdu”. Mən ikinci səsə qulaq asdım. Dayandım.

Çıxarış əməliyyatına başladım. mostbet applicazione android ilə başlayan bu hekayədə indi ən vacib hissə idi. Sorğumu göndərdim. Pul gələnə qədər üç gün keçdi. O üç gün ərzində proqramı açmadım. Açmaq istədim, amma özümə söz vermişdim: “Pul gələnə qədər girməyəcəyəm”. Sözümün üstə durdum.

Pul kartıma gələndə uşaqlar evdə idi. Onlara dedim: “Gəlin, birlikdə mağazaya gedək”. Onlar sevindilər. Həmin gün onlara istədikləri paltarları aldım. Qızıma uzun müddətdir istədiyi ayaqqabını, oğluma da yeni çanta. Qalan pulu da evə xərclədim, ərəmə dedim ki, bir qazancım oldu.

O gündən sonra bir daha oynamadım. Yox, qorxduğumdan deyil. Sadəcə, mən istədiyimi aldım. Uşaqlarımın sevincini görmək mənə kifayətdir. mostbet applicazione android ilə tanışlığım mənə göstərdi ki, bəxt bir dəfə üzünə gülə bilər. Amma əsl ağıl o bəxti əldən buraxmağı bacarmaqdır.

İndi yenə həyatım davam edir. Səhər tezdən dururam, uşaqları məktəbə yollayıram, evi yığışdırıram, yemək bişirirəm. Amma içimdə bir rahatlıq var. Bilirəm ki, o gün düzgün qərar verdim. Qazandım, dayandım, ailəmi sevindirdim. Üç qələbə, üç sevinc. Mənim üçün bundan artığı yoxdur. Həmin proqram hələ də telefonumdadır, amma açmıram. Açmağa ehtiyacım yoxdur. İstədiyimi aldım.

pm    
1 Utilisateur en ligne :: 0 Administrateur, 0 Modérateur, 0 Membre et 1 Visiteur
Utilisateur en ligne: Aucun membre connecté
Répondre
Vous n'êtes pas autorisé à écrire dans cette catégorie